ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ – ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΑΛΕΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ – ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΗ

  1. Το προφίλ της εταιρείας μας

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 2015, είναι προσανατολισμένη στο ποδόσφαιρο και παρέχει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών στον τομέα ανάπτυξης του ποδοσφαίρου. Συνδυάζουμε τη θεωρία με την πράξη, τον εκπαιδευτικό και συμβουλευτικό μας χαρακτήρα με τις πρακτικές προοπτικές εξέλιξης κάθε παίκτη, ανάλογα με τις δυνατότητες και το ταλέντο του. Μας ενδιαφέρουν οι μικρής ηλικίας παίκτες, στους οποίους ανακαλύπτουμε δεξιότητες που μπορούν να αναπτυχθούν, αλλά και οι μεγαλύτεροι που είναι σε θέση να εξελιχθούν σύντομα σε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, με ταυτόχρονη ανάπτυξη σε πνευματικό και σωματικό επίπεδο. Επίσης, παρέχουμε δυνατότητα σε ομάδες για επίσκεψη σε εγκαταστάσεις ομάδων στο εξωτερικό, όπου μπορούν οι αθλητές να προπονηθούν από επαγγελματίες υψηλών προδιαγραφών και να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία. Απευθυνόμαστε σε αγόρια και κορίτσια.

  1. Το αντικείμενο των δραστηριοτήτων μας

Η εταιρεία μας διοργανώνει δοκιμαστικά (trials) ποδοσφαίρου ανά ηλικιακά γκρουπ σε όλη την Ελλάδα, τα οποία προαναγγέλει και διαφημίζει μέσα από φορείς, ακαδημίες, ομάδες και ηλεκτρονικά σάιτ και μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Συνεργαζόμαστε με scouters της Ελλάδας και του εξωτερικού διεθνούς φήμης, έγκριτους προπονητές, ψυχολόγο, διατροφολόγο, γυμναστές και η επιλογή ενός παίκτη είναι αποτέλεσμα ομόφωνης απόφασης.

Η επιλογή περνά από στάδια αξιολόγησης των σωματικών προσόντων του παίκτη, της φυσικής του κατάστασης, της τακτικής και τεχνικής του, της αίσθησης του χώρου που έχει κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, την ταχύτητα αντίληψης και αντίδρασής του, την ευφυία και την ψυχοσωματικη του ωριμότητα. Ενας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής τα χρειάζεται όλα τα παραπάνω. Οι συνεργάτες μας έχουν όχι μόνο την τεχνογνωσία αλλά και το ένστικτο και την εμπειρία να διαβλέπουν αυτά τα χαρακτηριστικά που υπάρχουν σε έναν παίκτη και αυτά που λείπουν. Ετσι, είναι σε θέση να παράσχουν συμβουλευτική προς κάθε ταλαντούχο παίκτη: Τι πρέπει να βελτιώσει και με ποιο τρόπο για να πετύχει το σκοπό του. Σε οποιοδήποτε από τα παραπάνω πεδία υστερεί, εμείς του προτείνουμε συγκεκριμένες λύσεις, Ειδικότερα:

  • Παρέχουμε συμβουλές και προγράμματα εξάσκησης του μυαλού, της φυσικής κατάστασης, της συναισθηματικής και ψυχικής ωρίμανσης για την ολοκληρωμένη εξέλιξη της προσωπικότητας του μελλοντικού επαγγελματία ποδοσφαιριστή.
  • Αναλαμβάνουμε την προώθηση του ταλαντούχου παίκτη στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία) προκειμένου να παρακολουθήσει προπονητικά προγράμματα είτε να λάβει μέρος σε φιλικούς αγώνες και να αξιολογηθεί εκ νέου από scouters.
  • Προτείνουμε επαγγελματικές λύσεις στους παίκτες άνω των 16 ετών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
  • Διοργανώνουμε ταξίδια με σκοπό την ψυχαγωγία μέσα από το ποδόσφαιρο, στην Ελλάδα και το εξωτερικό και σε άτομα με ειδικές ανάγκες.

 

  1. Δυνατότητες συνδυασμού σπουδών και επαγγελματικής ποδοσφαιρικής πορείας

Η εταιρεία μας ακολουθεί και ασπάζεται πλήρως τη νέα τάση των ομάδων του εξωτερικού: Ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής οφείλει να είναι μορφωμένος, να έχει εξασφαλίσει μια παράλληλη δεύτερη καριέρα. Ηδη έχουμε κάνει συνεργασία με λύκεια, κολλέγια αλλά και πανεπιστήμια του εξωτερικού τα οποία παρέχουν οικονομικά κίνητρα στον ταλαντούχο παίκτη προκειμένου να παίζει σε μια ομάδα της πόλης τους και ταυτόχρονα να σπουδάζει. Τα κίνητρα διαφέρουν κατά περίσταση: Υποτροφία στα δίδακτρα των πανεπιστημίων, δωρεάν διαμονή, τροφεία.

 

TΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ.

ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ – ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΤΟ!