Τα νέα δοκιμαστικά μας

Τα νέα δοκιμαστικά της FDE είναι πια γεγονός: Τη Μεγάλη Δευτέρα, Μεγάλη Τρίτη και Μεγάλη Τετάρτη (10,11 και 12 Απριλίου 2017) θα διεξαχθούν τα δοκιμαστικά μας από έγκριτους ισπανούς προπονητών πολύ μεγάλων ομάδων, τα ονόματα και βιογραφικά των οποίων θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες από την ιστοσελίδα μας και τη σελίδα μας το facebook.

Αφορούν και πάλι σε ποδοσφαιριστές ηλικίας από 8 ως και 19 ετών που θέλουν να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία της προπόνησης από τους καλύτερους και ταυτόχρονα να δοκιμάσουν το ταλέντο τους. Το ετήσιο ταξίδι μας στην Ισπανία για εκεί δοκιμαστικά θα λάβει χώρα 17-30 Ιουνίου 2017 και ήδη τα γκρουπ των επιλεγμένων παικτών αριθμούν πολλούς αθλητές από τα δοκιμαστικά μας του Δεκεμβρίου 2016. Αναμένουμε τη συμμετοχή σας για να επιλέξουμε τώρα τους υπόλοιπους ταλαντούχους παίκτες που θα συμπληρώσουν τα γκρουπ μας για τη Μαδρίτη.

 

Κάνε τώρα αίτηση συμμετοχής μέσα από την ιστοσελίδα μας και κράτησε εγκαίρως μια θέση – επαναλαμβάνουμε ότι οι θέσεις για κάθε ηλικιακό γκρουπ είναι συγκεκριμένες και τηρούμε αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

 

Καλή επιτυχία!