Πρόσκληση στα δοκιμαστικά του Μάη 2016

Αισθάνομαι την ανάγκη, σαν γενικός διευθυντής της FDE, να μοιραστώ μαζί σας τις σκέψεις μου, τώρα που έχουν περάσει δύο μήνες από τα πρώτα δοκιμαστικά μας του Δεκέμβρη 2015 και είμαστε έτοιμοι να ανακοινώσουμε τα επόμενα, για το Μάη 2016.
Μια πολύ όμορφη εμπειρία για μας, που κύλησε χωρίς προβλήματα, μας έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσουμε νέους ανθρώπους με όνειρα και να επιβεβαιώσουμε ότι τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Ηδη έχουν επιλεγεί από τα πρώτα μας δοκιμαστικά δύο νέοι παίκτες, ένας τερματοφύλακας του 1999 και ένας μέσος του 2000 να μεταβούν μέχρι το καλοκαίρι 2016 στην Ισπανία και να δοκιμαστούν στη Getafe και στη Rayo Vallecano αντίστοιχα, με σκοπό ακόμα και την υπογραφή συμβολαίου. Είμαστε πολύ περήφανοι και ικανοποιημένοι που καταφέραμε να τους δώσουμε αυτή την ευκαιρία. Επίσης επελέγησαν κάποιοι παίκτες για να τους ξαναδούν στην Ισπανία τον Ιούνιο 2016. θα συμπληρώσουμε ένα γκρουπ για ένα ταξίδι εκπαίδευσης, εμπειρίας αλλά και ευκαιρίας να αναδειχθούν τα ταλέντα και οι προσωπικότητες. Κάποιοι άλλοι επιλεγμένοι παίκτες, μεγαλύτεροι, θα μεταβούν στη Μαδρίτη τον Αύγουστο για να συμμετέχουν στα δοκιμαστικά της ισπανικής εταιρίας AFA, με την οποία συνεργαζόμαστε,με στόχο να κερδίσουν την προσοχή ισπανικών ομάδων.
Τώρα, πιο δυνατοί, συνεχίζουμε, βλέποντας ότι δρόμοι υπάρχουν πολλοί, αρκεί κανείς να θέλει, να προσπαθεί και να το πιστεύει.
Με τα δοκιμαστικά του Μάη 2016, δίνουμε τη δυνατότητα τόσο σε παιδιά που δε μας ξέρουν ακόμα, όσο και σε παιδιά που έχουν ξαναζήσει κοντά μας την εμπειρία, να χαρούν το ποδόσφαιρο και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους. Η εμπειρία αυτή είναι ταυτόχρονα προπονητική αλλά και εκπαιδευτική. Τα παιδιά θα δουν πώς προπονούν στην Ισπανία οι ομάδες πρώτης κατηγορίας και θα διασκεδάσουν ψάχνοντας τη διάκριση. Στόχος μας, σαν FDE, είναι να εμπλουτίσουμε το γκρουπ που θα μεταβεί τον Ιούνιο στη Μαδρίτη με καλούς παίκτες, ώστε να έχουμε κι εμείς μια δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα όταν παίξουμε με μεγάλες ομάδες της Μαδρίτης. Επίσης να αναδείξουμε παίκτες για τον Αύγουστο και γιατί όχι, να βρούμε κι άλλα ταλέντα που θα διακριθούν απευθείας για τις μεγάλες ομάδες, όπως έγινε και το Δεκέμβρη.

Εάν πιστεύετε στις δυνατότητές σας, να χαρείτε το ισπανικό ποδόσφαιρο, ή απλώς να ζήσετε ή να ξαναζήσετε αυτή την εμπειρία, σας περιμένουμε να δηλώσετε συμμετοχή στα δοκιμαστικά μας που θα ανακοινωθούν επισήμως από την ιστοσελίδα μας τη Δευτέρα 29.2. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες.
Για όσους αισθάνθηκαν ότι δεν κατόρθωσαν να αναδειχτούν το Δεκέμβρη, υπάρχει πάντα η δυνατότητα να ξαναπροσπαθήσουν. Αυτό άλλωστε είναι η συνταγή της επιτυχίας.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Στέλιος Αγγελόπουλος
FDE General Manager