Ο νέος “COSMOS” της FDE

Στην FDE είμαστε στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσουμε τη συνεργασία μας με την ακαδημία ποδοσφαίρου COSMOS Βορείων Προαστίων!

 

Εμμένοντας στην ποιοτική προσέγγιση του ποδοσφαίρου μέσα από εκπαιδευτικά προγράμματα που αναπτύσσουν όχι μόνο το πνέυμα αλλά κα το σώμα, στην FDE είμαστε περήφανοι όταν η πρoσπάθεια μας βρίσκει αρωγούς. Παρά τη μικρή μας χρονική παρουσία στο χώρο, το εκπαιδευτικό μοντέλο ποδοσφαίρου που προτείνουμε έχει δημιουργήσει αίσθηση στους ανθρώπους του αθλήματος.

 

Σήμερα, είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι ανακοινωνοντάς σας τη συνεργασία μας με την ακαδημία ποδοσφαίρου COSMOS Βορείων Προαστίων, με την οποία θα συνδιοργανώσουμε  τα επόμενα δοκιμαστικά και τα επόμενα βήματά μας. Οι υπεύθυνοι της ακαδημίας παρακολούθησαν τα δοκιμαστικά που διοργανώσαμε, διακρίνοντας τον επαγγελματισμό και την υψηλή εκπαίδευση των προπονητών μας.

Το ισπανικό μοντέλο ποδοσφαίρου που αυτή τη στιγμή κυριαρχεί στο χώρο, έγινε η αφορμή για τη συνεργασία μας με τον COSMO. Η ακαδημία αυτή είναι πολύ πετυχημένη και γνωστή για την καλή δουλειά της στο χώρο του ποδοσφαίρου και δεν είναι τυχαίο που ενδιαφέρεται για το ισπανικό μοντέλο.

 

Σκοπός μας και σκοπός της ακαδημίας, είναι η διαρκής εκπαίδευση του αθλητή, του ανθρώπου αλλά και των οκείων του μέσα από διαρκή υποστήριξη και καθοδήγηση.

Έτσι, τα επόμενα δοκιμαστικά που θα πραγματοποιηθούν μέσα στις διακοπές του Πάσχα, θα διεξαχθούν στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις της ακαδημίας COSMOS στα Βόρεια Προάστια. Σύντομα θα σας ανακοινώσουμε τις λεπτομέρειες.

Στην FDE πιστεύουμε πως το πνεύμα οδηγεί το σώμα και αυτό είναι κάτι που μπορεί να γίνει και στο ποδόσφαιρο.