Ο Δαυίδ Χερέρα Κολάδο έρχεται από τη Ρεάλ Μαδρίτης στα δοκιμαστικά μας

Είναι πλέον βέβαιο: Ο Δαυίδ Χερέρα Κολάδο θα είναι ο ένας από τους προπονητές των δοκιμαστικών μας στις 10,11 και 12 Απριλίου 2017. Μετά από επικοινωνία του με την ισπανική AFA – εταιρία που χρησιμοποιεί το ποδόσφαιρο για να βελτικώσει την προσωπικότητα του αθλητή γενικότερα – ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης δέχητκε να προπονήσει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της FDE στα δοκιμαστικά που διεξάγει μαζί με την Ακαδημία Cosmos.

Οπως μπορείτε να διαβάσετε στο βιογραφικό του, το οποίο δημοσιεύουμε σήμερα, ο Κολάδο είναι καθηγητής φυσικής αγωγής, φυσιοθεραπευτής και προπονητής ποδοσφαίρου. Εχει εργαστεί για τη Χετάφε σε ηλικίες Κ12, καθώς επίσης και στις ομάδες της Ατλέτικο Μαδρίτης και πλέον από τον Αυγουστο 2015 στη Ρεάλ Μαδρίτης.

 

Η FDE αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι οι συνεργασίες της είναι ξεχωριστές και αναζητά πάντα το καλύτερο για τους ποδοσφαιριστές της. Κάθε νεαρός ποδοσφαιριστής που αγαπά το άθλημα, θα βγει κερδισμένος εάν προπονηθεί από τους καλύτερους και θα διαπιστώσει τις δυνάμεις αλλά και τις αδυναμίες του.

Ο Κολάδο μιλά πολύ καλά αγγλικά και θα μπορεί να εξηγεί τις ασκήσεις στους έλληνες ποδοσφαιριστές που μιλούν αγγλικά απευθείας, όμως θα τον βοηθά έλληνας προπονητής σε κάθε περίπτωση που θα μεταφράζει.

Δηλώστε τώρα συμμετοχή ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά. Κοστος συμμετοχής 160 ευρώ.

 

David Herrera Collado CV