Νέα δοκιμαστικά της FDE στην Αθήνα το Δεκέμβρη 2016

Είναι πλέον γεγονός: Η FDE ανακοινώνει μέσα από την ιστοσελίδα της τη διεξαγωγή δοκιμαστικών νέων ποδοσφαιριστών ηλικίας από 8 ως 19 ετών, που θα λάβουν χώρα στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας Νέας Μάκρης (τέρμα οδού Θησέως), στις 26, 27 και 28 Δεκέμβρη 2016.
Οι δύο Ισπανοί προπονητές που θα διεξαγάγουν τα δοκιμαστικά μας και θα αξιολογήσουν τους έλληνες παίκτες είναι σε μεγάλες ομάδες και προπονούν αντίστοιχες ηλικίες. Ο ένας από αυτούς, ο Αλεχάνδρο Ροντρίγκεζ, έχει έρθει και πάλι στην Αθήνα για τα δοκιμαστικά της FDE, το Δεκέμβρη 2015 και έμεινε πολύ ικανοποιημένος από το επίπεδο κάποιων παικτών, με αποτέλεσμα να κάνει ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΤΗ ΧΕΤΑΦΕ ΣΤΟΝ ΕΝΑΝ ΕΞ ΑΥΤΩΝ – το νεαρό τερματοφύλακα Γιάννη Λαμπρόπουλο. Ομως, όχι μόνο ο Γιάννης, αλλά και άλλοι νεαροί παίκτες έκαναν θετική εντύπωση στον Αλεχάνδρο και τους είχε προτείνει να μεταβούν στη Μαδρίτη για περαιτέρω δοκιμαστικά. Κάποιοι από αυτούς όντως το έπραξαν και αποκόμισαν μια μοναδική εμπειρία. Τώρα είναι εδώ για να ξαναδεί τους παλιούς και να ανακαλύψει καινούριους… Μη χάσετε την ευκαιρία.
Το όνομα του άλλου προπονητή θα ανακοινωθεί τις επομενες μέρες. Ηδη το γνωρίζουμε αλλά περιμένουμε την τυπική άδεια από την ομάδα του. Πρόκειται για μεγάλη ομάδα της Ισπανίας, που δεν έχει ξαναστείλει προπονητή για δοκιμαστικά στην Ελλάδα και είμαστε σίγουροι ότι θα προκαλέσει το ενδιαφέρον και τον ενθουσιασμό όλων των νεαρών ποδοσφαιριστών.

Το κόστος συμμετοχής στα δοκιμαστικά μας ανέρχεται στο ποσό των 160 ευρώ.
Αίτηση συμμετοχής μπορείτε να υποβάλετε ηλεκτρονικά μέσα από την ιστοσελίδα μας, ή και τηλεφωνικά στα τηλέφωνά μας σταθερό και κινητό.