Η FDE στη Μαδρίτη για το believe program

Η ομάδα της FDE ταξίδεψε και πάλι στη Μαδρίτη από 1η ως 15η Αυγούστου 2016, αυτή τη φορά με μεγαλύτερους παίκτες, γεννηθέντες από το 1997 ως και το 2001. Πρόκειται για παίκτες που διακρίθηκαν στα δοκιμαστικά μας στην Αθήνα, οι οποίοι κρίθηκαν από τους Ισπανούς προπονητες άξιοι να δοκιμάσουν την τύχη τους μπροστά σε scouters και προπονητές μεγάλων ισπανικών ομάδων και να διεκδικήσουν ακόμα και ένα επαγγελματικό συμβόλαιο. Κατά την παραμονή τους σε πρότυπο αθλητικό κέντρο της Μαδρίτης, έδωσαν ως ομάδα 4 φιλικά παιχνίδια με μεγάλες ομάδες, μεταξύ των οποίων και με τη Χετάφε U18, από την οποία έχασαν μόλις με 0-1.
Οι νέοι παίκτες είχαν την ευκαιρία να δουν το επίπεδό τους σε σύγκριση με το υψηλότατο του ισπανικού ποδοσφαίρου, έμαθαν πολλά για τον ευατό τους μέσα από διαλέξεις της AFA και της ψυχολόγου της, συνειδητοποίησαν την ανάγκη ανάπτυξης της συνολικής τους προσωπικότητας και όχι μόνο των ποδοσφαιρικών τους δεξιοτήτων. Ηταν μια μεγάλη εμπειρία που θα τους φανεί χρήσιμη για την ποδοσφαιρική τους πορεία σε κάθε περίπτωση. Αυτή τη φορά κανένας δεν κρίθηκε έτοιμος να λάβει επαγγελματική πρόταση, όμως όλοι ενημερώθηκαν σε τι πρέπει να βελτιωθούν και ποια είναι τα θετικά τους στοιχεία.
Πιθανότατα κάποιοι εξ αυτών θα επαναλάβουν αυτό το πρόγραμμα το προσεχές καλοκαίρι, πιο έτοιμοι πλέον από κάθε άποψη. Σε κάθε περίπτωση tο πρόγραμμα αυτό θα επαναληφθεί από την FDE με τη διαδικασία συμμετοχής στα δοκιμαστικά της. Μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα μας για κάθε νέα πληροφορία.IMG_2442[1]

IMG_2461[1]

IMG_2559[1]

IMG_2557[1]

IMG_2551[1]

IMG_2548[1]

IMG_2544[1]